A salvat de la moarte o fetita in varsta de 5 ani. Dupa 18 ani s-au revazut…

1116

Povestea lor a impresionat o lume intreaga pana la lacrimi! Peter Getz i-a salvat viata unei fetite, pe nume Josibel Aponte, in varsta de 5 ani, punandu-si in pericol propria supravietuire. 18 ani mai tarziu salvatorul si victima s-au revazut, iar momentul a devenit viral.

In 1998, Peter Getz si-a riscat viata pentru a salva o fetita de numai 5 ani din flacarile care-i cuprinsesera apartamentul in care aceasta locuia. Momentul dramatic in care politistul iese cu copila inconstienta pe brate a fost surprins fiind subiectul nr. 1 in presa vremii.

loading...

Aproape 20 de ani mai tarziu, Josibel Aponte si-a cautat salvatorul pe Facebook si s-au revazut chiar in ziua absolvirii facultatii.

„Aproape am murit, dar mi s-a dat a doua sansa la viata. Si s-a intamplat asta pentru ca Peter si autoritatile au venit si m-au salvat in acea zi. Sunt cateva momente importante in viata. Am vrut sa impartasesc momentul absolvirii cu toate persoanele importante din viata mea, care au fost acolo pentru mine si m-au ajutat la un moment dat”, marturiseste tanara in varsta de 23 de ani pentru dailymail.co.uk.

loading...