A murit Smaranda, adolescenta cu mesajul viral de la protestele din Piaţa Victoriei:”S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi…”

2297

A murit răpusă de boală Smaranda, adolescenta cu mesajul viral de la protestele din Piaţa Victoriei, din februarie 2017. În februarie anul viitor ar fi împlinit 18 ani, dar din păcate nu a mai putut săşi serbeze majoratul.

Smaranda Cărare a participat la protestele din Piaţa Victoriei, în februarie 2017, deși se lupta cu o boală îngrozitoare. Ea a fost fotografiată atunci cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest. A postat fotografia pe pagina ei de facebook şi a adăugat un comentariu plin de umor: „Trebuie să fac rost de scutire”

La mai bine de un an şi jumătate după acest moment, adolescenta a pierdut lupta cu cancerul: „S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…” este mesajul Cameliei Tabacu, una dintre prietenele de familie ale Smarandei.

Mama fetei a postat şi ea un mesaj cutremurător, în care a anunţat unde va fi depus trupul Smarandei şi când va fi înmormântată fata: „Smaranda va fi depusă la capela mare Bellu ortodox astăzi în jurul orelor 14. Înmormântarea ei va avea loc mâine la ora 12. Pentru toți cei care doriți să vă luați rămas bun de la ea, vă aşteptăm cu drag.
Mulțumesc mult din suflet tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au ajutat, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi pe ea să o odihnească.” (Continuarea, mai jos …)

Loading...

De asemenea, pe pagina revistei liceului Basarab a apărut un anunţ despre dispariţia Smarandei: „Smaranda, elevă a Colegiului Național “Ion Luca Caragiale”, a pierdut lupta cu cancerul. Anul trecut, prietenii săi au susținut un spectacol caritabil în mai multe licee, inclusiv al nostru. S-au strâns bani, a fost operată, însă, din păcate, boala a recidivat. Noi suntem alaturi de familia şi colegii ei! Odihneşte-te în pace, Smaranda!”

 

Fost șef al Poliției Române:”Laura Codruța Kovesi a cerut să modificăm legea, pentru ca procurorilor să nu li se mai ridice permisul auto…”

Loading...