A MURIT Cristian Țopescu la vârsta de 81 de ani. Mesaje emotionante…

A MURIT Cristian Țopescu la vârsta de 81 de ani. Mesaje emotionante…

325

Cristian Țopescu, fostul comentator sportiv, a murit, după mai multe zile petrecute la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, din Capitală.

Cristian Țopescu a murit la vârsta de 81 de ani, după ce fusese internat la Spitalul Elias, în stare gravă, conform digi24.ro. Un purtător de cuvânt al spitalului confirmase în urmă cu puțină vreme că îndrăgitul fost comentator sportiv se afla la terapie intensivă, în stare gravă.

Cristian Țopescu a murit

CRISTIAN ȚOPESCU A MURIT, după ce fusese internat la Spitalul Elias, în urma unei crize de diabet zaharat decompensat. Inițial, ambulanța a fost chemată la domiciliu sub suspiciunea unei colici renale.

Cristian Țopescu a murit, astăzi, 15 mai, la ora 16.00, iar familia i-a fost alături până în ultimul moment. Familia fostului comentator a refuzat să dea informații suplimentare despre cauza exactă a morții.

Cine a fost Cristian Țopescu

Cristian Țopescu a fost un celebru comentator sportiv, renumit pentru acoperirea diverselor evenimente sportive pentru TVR. Cristian Țopescu a avut și un mandat de senator de București, așa cum a fost decis în urma alegerilor parlamentare din noiembrie 2008.

Cristina Țopescu, mesaj sfâșietor înainte de moartea fostului comentator

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Țopescu, fiica lui Cristian Țopescu, scrisese un mesaj emoționant, în care anunța că tatăl ei lupta pentru viața lui.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viața e o lupta, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și vă mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

loading...

Reacții după ce Cristian Țopescu a murit

Ovidiu Ioanițoaia s-a declarat șocat de veștile morții și a transmis un mesaj emoționant, în care vorbește despre cum Cristian Țopescu nu va putea fi înlocuit.

”Am vorbit cu Cristian Țopescu ultima dată pe data de 26 și din conversația cu el nu anticipam acest grabnic sfârșit. A fost cel mai mare crainic al României și nu cred că cineva îl va mai egala vreodată. Vocea lui a rămas întipărită în mintea unui întreg popor. Pierderea lui este irecuperabilă, dar moartea face parte din viață. Să rămânem cu mesajul transmis de fiica lui, ieri”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia, citat de stiripesurse.ro.

Ion Țiriac s-a declarat, la rândul lui, extrem de îndurerat de pierderea fostului comentator sportiv.

”Eu nu sunt un om emoțional, dar pierderea acestui om mare m-a șocat. Este o piatră de hotar a generației mele, vocea lui nu se poate dubla, nu se poate înlocui. Să îl punem acolo pe un soclu, așa cum merită și să îi respectăm viața și cariera. 

Vocea lui și amintirea sa ne va rămâne mereu în memorie și vorba aceea, că suntem toți creștini, Dumnezeu să-l odihnească!

El m-a învățat cum să mă comport, cum să gândesc (…) Eu îmi aduc aminte de un episod, în momentul în care mi s-a propus să fie președintele COSR am zis că nu accept, pentru că sunt prea individualist și voi face prea multe schimbări. El mi-a spus că asta este o mare calitate, dar m-a rugat să îmi țin în frâu personalitatea, să nu mă cert cu politicieni și cu oamenii din sport. Bineînțeles că nu m-am putut abține, m-am certat cu politicienii, iar el mi-a spus că era sigur că așa voi face, dar iată că a ieșit ceva bun din treaba asta, că România a construit 400 de săli de sport”, a spus Ion Țiriac, la Antena 3.

Este o zi grea și pentru Mihai Morar, care a transmis un mesaj prin care își exprimă durerea și aprecierea față de fostul comentator.

„Rămas bun, Cristian Țopescu! Azi a tăcut vocea care a adus, probabil, cele mai multe bucurii acestui popor. În România, performanțele sportive au dispărut ușor-ușor. Și azi a dispărut și cel care a avut cinstea și talentul să le comenteze. 🙏”, a transmis Mihai Morar, pe Facebook.

loading...