A incercat sa isi elibereze copilul dintre gratiile balustradei, dar in zadar. Tot micutul a venit cu o idee GENIALA ! VIDEO

1851
Atunci cand sunt mici, copiii sunt extrem de jucausi si nazdravani, dar exista si momente in care o joaca nevinovata se poate transforma intr-o clipa de cosmar pentru parinti.
A incercat in zadar sa il elibereze pe micut dintre gratiile balustradei. Imaginile s-au viralizat cu o viteza uimitoare

Joey, un baietel simpatic de numai cativa anisori  a ajuns din intamplare cu capul intre gratiile unei balustrade si ramas blocat. Situatia a devenit cu adevarat dramatica cand micutul si-a dat seama ca nu mai poate sa se elibereze de acolo fara sa se raneasca.

Singurul care a venit in ajutorul micutului este tatal sau si a cautat o metoda potrivit pentru a-i scoate capul. Dupa ce mai intai a incercat sa departeze gratiile si-a dat seama ca nu are niciun rezultat pentru ca micutul nu avea loc sa isi scoata capul.

Loading...

Cel care a reusit insa sa gaseasca solutia salvatoare este chiar baietelul. Acesta s-a gandit sa isi treaca trupul printre gratii, asa cum vazuse intr-o situatie asemanatoare la televizor. Cand totul se termina cu bine, pustiul sare in sus de bucurie!

Loading...