A fost ucisa de iubitul ei, dupa ce i-a trimis un SMS din greseala. Ce i-a scris… : „E o fapta abominabila…”

1460

Sfarsit cumplit, pentru o femeie de 34 de ani, din Motru, judetul Gorj. A fost ucisa de iubitul ei, un barbat mai in varsta decat ea cu 19 ani.

Duminica noapte, femeia ii trimisese, din greseala, un sms care era de fapt destinat altui barbat.

Cei doi aveau o relatie de 7 ani de zile. Barbatul este insa un individ violent si a lovit-o in repetate randuri. Dupa fiecare scandal s-au impacat si au ramas impreuna.

Probabil victima a inceput sa corespondeze cu un alt barbat, care muncea in Germania. Duminica seara a vrut sa ii trimita un mesaj, dar, din greseala, l-a trimis tocmai iubitului. A inceput un scandal mare, iar individul a omorat-o.

In zori a sunat totusi la 112, dar a anuntat ca femeia s-ar fi sinucis. Cand au ajuns politistii in locuinta lor l-au incatusat imediat, dupa ce si-au dat seama cum au stat lucrurile de fapt.

Loading...

Crima a avut loc intr-un bloc din orasul Motru. Vecinii au auzit scandalul din apartamentul celor doi, dar, de teama, nu au intervenit.

„Am auzit galagie, ea atat facea: „au au”. Si cum dadea el… Nu stiu cu ce dadea, dar dadea in ea. Ne era frica de el, era periculos„, spune o vecina.

Oamenii spun ca nu este pentru prima data cand au loc astfel de certuri. La un moment dat, victima chiar a fost data afara din apartament de partener. De fiecare data insa a revenit la el.

Au facut vecinii reclamatii intr-una… Ii arunca hainele, o scotea dezbracata pe scara”, povesteste alt vecin.

Luni dimineata, in jurul orei 4.00, barbatul de 53 de ani s-a decis sa sune la 112 si sa cheme Politia. Ceea ce au gasit anchetatorii in apartament i-a ingrozit.

Daniela Mursoi, procuror criminalist Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj: „Este vorba despre un omor comis asupra concubinei cu o violenta extrema. Victima avea pavilionul urechii detasat cat timp inca era in viata. Urmeaza sa elucidam in mod concret modul in care s-a desfasurat abominabila fapta.”

In timpul audierilor, barbatul a recunoscut crima. Le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a intamplat si a fost retinut pentru 24 de ore. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Loading...