A ajuns acasa cu picioarele insangerate ,dupa o zi de munca ! Ce s-a intamplat dupa ce a postat aceasta poza…

997
picioare insangerate

O chelnerita din Canada a ajuns cu picioarele insangerate dupa o zi intreaga de munca, in care a fost obligata sa poarte pantofi cu toc.

O prietena de a ei, Nicola Gavina, a decis sa faca publica toata povestea, indignata de modul in care a fost tratata tanara.

Aceasta a pus pe Facebook poza trimisa de chelnerita cu picioarele insangerate, langa pantofi, si a reclamat modul in care patronii restaurantului isi trateaza angajatele.

Reactiile nu au intarziat sa apara. Mai multi clienti care vin regulat la restaurantul unde lucreaza tanara au declarat ca vor sa boicoteze lantul de restaurante. Imaginea cu picioarele insangerate langa pantofii cu toc a strans peste 11.000 de share-uri.

loading...

Nicola a dezvaluit ca experienta a fost atat de dureroasa incat si-a pierdut unghia de la un deget. Fara niciun fel de mila, insa, seful ei i-a spus la finalul zilei ca nu are voie sa vina in pantofi cu talpa plata, ci tot cu pantofi cu tot, conform politicii si codului vestimentar impus angajatelor restaurantului. Aceasta a mai dezvaluit ca in timp ce ea a fost nevoita sa cheltuie bani in plus pentru uniforma impusa, colegii ei de sex masculin nu au avut astfel de restrictii, ci doar sa pastreze regula culorii negru.

„Am multi prieteni in aceasta industrie si cunosc multe domnisoare care primesc bacsisuri bune fara sa fie nevoie sa poarte tocuri sau sa se chinuie in halul asta” a spus Nicola pentru Independent.

 

loading...