Specialistii recomanda : „Fa dragoste NUMAI cu sosete in picioare!”

641

In general femeile nu poartă șosete în picioare în timp ce fac amor pentru că consideră că nu arată atractive pentru partenerii lor. Iată de ce greșesc în acest sens.

Poate nu stiati, dar picioarele reci pot strica starea de spirit. Daca vom purta sosete atunci cand facem amor, vom avea mereu un sentiment de caldura si de asemenea scad sansele sa fim mai putin tensionati in acele momente.

Conform unui studiu, se pare ca ai mai multe sanse sa ajungi la orgasm daca ai sosete in picioare, acestea fiind direct relationate cu placerea feminina.

loading...

Un studiu realizat de cercetatorul olandez Gert Holstege spune ca sosetele ofera caldura si comfort, sentimente asociate cu calmarea amigadeli si cortexului prefrontal la femei – zonele responsabile cu anxietatea, frica si pericolul.

Inainte ca oamenii de stiinta de le dea participantelor la studiu sosete, doar 50% dintre ele au recunoscut ca au avut orgasm. Dupa ce au primit sosetele, 80% dintre ele au marturisit ca au atins placerea maxima.

Atunci cand o femeie poarta sosete, renunta in mod inconstient la toate sentimentele de nesiguranta si frica. Picioarele reci pot strica orice moment si starea de spirit a femeii.

loading...